Bel ons: 0314 335 285 Vanaf 16:00 zijn wij geopend
V O O R G E R E C H T E N
T j o e Y i P r a w n s | 12
Chardonnay, Chili
Grote gamba’s | Krokant gebakken | Peper | Zout | Knoflook | Chili pepers
T r i o v a n D i m s u m | 7
Spumante, Italië
Gebakken | Wantan | Mini Loempia
Gepaneerde garnaal | Pikant-zoetesaus
S a t a y T a s t i n g | 10
Pinot Noir, Chili
Gegrilde Sateetjes | Ossenhaas | Kipfilet
Garnalen | drie verschillende sauzen
S h a n g H a i S c a l l o p s | 12
Coquilles | Groene asperges | Knapperige wonton | Milde Aziatische jus
S t e a m y D i m s u m | 7
Gestoomd | Dumplings | Garnalen | Varkensvlees
S O U P S
T o m a t e n s o e p | 4.5
Chinese tomatensoep | Zoet | Kip
W a n t a n s o e p | 6
Wontons | Garnalen | Kipfilet | Groentes | Chinese kool
S u n L a n T a n | 5.5
Kipfilet | Tofu | Shiitake | Groentes | Pikant | Zoetzuur
V L E E S
L a K a o P o r k | 18.5
Gewurztraminer, Hongarije
Krokante buikspek | Geroosterd varkensvlees
Pikant-zoete saus | Kanton style
H o n g K o R a c ks | 22
Merlot, Chili
Lamsracks | Kruidige Chinese tomatensaus
Chinese rijstwijn | zoete aardappel
S z e c h u a n R i b s | 18
Syrah, Frankrijk
Geroosterde spareribs | Szechuan style | Goed pittig & kruidig
T e r i y a k i B e e f | 22
Ossenhaas | Crunchy uien | Teriyaki saus
T o h T j a S i u | 18
Gewurztraminer, Hongerije
Geroosterd varkensvlees | Gebakken | Zoetig
Lente ui | Champignons | Ui | Eigen familierecept
G E V O G E L T E
C u r r y C h i c k e n | 17.5
Gewurtztraminer, Hongarije
Kipfilet | Champignons | Paprika | Ui | Aromatische kerriesaus
P e k i n g D u c k P a n c a k e s | 21
Pekingeend | Flensjes | Komkommer | Lente ui | Hoisinsaus
K o n g P a o C h i c k e n | 17.5
Kipfilet | Paprika | Ui | Cashewnoten | Pikante kruidensaus | Chilipepers
V I S
D o h C h i T o n g | 22.5
Chardonnay, Chili of Gewurztraminer, Hongarije
Zeetongfilet | Gebakken in boter | Zoetzure of pittige saus
T h i n g C h i B a s s | 23.5
‘De gestoomde aziatische klassieker’
Gestoomd | Zeebaarsfilet | Gember | Lenteuitjes | Tauge
T e r i y a k i S a l m o n | 20.5
Sauvignon Blanc, Argentinië
Gebakken zalmfilet | Teriyaki saus | Ui
V E G E T A R I S C H
A s i a n V e g g i e s | 18
Gegrilde shiitake | Beurszwam | Paprika
Aziatische seizoensgroenten | Zoetige oestersaus
M a P i u T a u F u | 17
Tofu | Paprika | Shiitake | Bamboescheuten | Kruidige pikante saus
T I P A N
Gietijzeren braadslede | Gegrild | Aan tafel genappeerd
Kipfilet | 20
Ossenhaas | 24
Varkenshaas | 21
Keuze uit de volgende sauzen:
A. Oestersaus (mild) | B. Pikant-zoete saus (licht pikant)
C. Tau Si saus (heet) | D. Szechuansaus (zeer heet)
R I J S T T A F E L S
G r e a t W a l l
Minimaal twee personen | 22.5 p.p.
Tza Da Sja
Babi Pangang | Tjap Tjoy
Foe Yong Hai | Kou Lou Yuk | Saté Ajam
L o m b o k
Minimaal twee personen | 21.5 p.p.
Daging Roedjak | Daging Smoor
Babi Pangang | Foe Yong Hai
Sambal boontjes | Pikante Tau Fu
Ajam Pangang met ketjapsaus | Saté Ajam
B I J G E R E C H T E N
S a u z e n | 3
Satésaus, Tau Si saus etc.
G r o e n t e n | 5
Aziatische seizoensgroenten | knoflook | zwarte peper
T e p p a n y a k i M u s h r o o m s | 4
Gegrilde champignons
K r o e p o e k O e d a n g | 4
Kroepoek | Satésaus
Alle hoofdgerechten en rijsttafels
worden geserveerd met Nasi, Bami, witte rijst of frites. Voor Mihoen Goreng, Kantonese Nasi of Chinese Bami wordt er 2.95 extra berekend.