Uw bestelling wordt bijgewerkt

Welkom
Bij Chinees restaurant
Shang King

Shang King

Geniet van de vari√ęteit aan smaken die de Chinese en andere Aziatische keukens te bieden heeft in ons restaurant of bij u thuis.

Restaurant

Lees meer

Bezorgen

Lees meer

Afhalen

Lees meer

Catering

Lees meer

Over ons

Wie door de Ijsselkade te Doetinchem rijdt zal meteen het gebouwtje tussen de twee grote gebouwen herkennen. Dit pand is al voor menig generatie levenslang bekend als Chinees restaurant. Wijzelf, de familie Xia, hebben sinds 1995 het voorrecht om het pand te mogen gebruiken om onze favoriete diensten uit te voeren; het bereiden van Chinese gerechten en het bedienen van onze gasten. Onze persoonlijke aandacht zorgt voor een warme en familiaire sfeer en wij proberen dan ook altijd om u een voortreffelijke avond te bezorgen.

Door de jaren heen werken wij nog steeds met alle plezier aan deze diensten en serveren wij diverse authentieke gerechten uit de verschillende Chinese keukens aan onze gasten. De essentie van onze keuken komt uit vier regio’s van China; Peking, Kanton, Szechuan en Shang Hai. Daarnaast staan wij niet stil en gaan wij altijd met de tijd mee. Zo vindt u bij ons, naast onze authentieke gerechten, Chinese gerechten die zijn voorzien van invloeden uit andere keukens, zeg maar ‘the best of both worlds’. Ook vindt u deze combinatie terug in ons restaurant waarin moderne invloeden spelen met de traditionele Chinese sferen.